Gulvlægning af professionelle fagfolk

Vi har mange års erfaring med at lægge gulve

Trægulve er nærmest ensbetydende med den danske og nordiske byggestil. I århundreder har vi i Danmark brugt træ til at skabe smukke gulve og sætte de rette rammer for gangen, stuen, spisestuen og køkkenet. Men gulve er også noget af det, der slides meget på i et hus, og på et tidspunkt må der et nyt gulv til.

Thomas Lynge Byg er din lokale gulvlægger med mange års erfaring i gulvlægning. Vi kører til kunder over hele Fyn, såsom Kerteminde og Munkebo.

Ønsker du et nyt gulv?

Når det er tid til en ny gulvlægning til gangen, stuen, køkkenet eller værelserne, lægger vi stor vægt på, at du får den rette professionelle rådgivning med hensyn til valg af gulv. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket gulv der lægges hvor, hvis det skal holde sig smukt i mange år.

​Udseendet på trægulvet er essentielt, da det skal passe ind i de rum, det lægges i. En anden vigtig faktor for dit valg af gulv er, hvor meget vedligeholdelse du ønsker at have på det.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når vi kommer ud til dig for at se på dit gulvprojekt, kan du være sikker på, at du får den rådgivning, der skal til, så dit nye gulv passer til rummene, dine behov og dine forventninger – det giver de bedste resultater for dig som kunde og for os som håndværkere.

​Kontakt os for en god pris på gulvlægning

Har du behov for gulvlægning i hele eller dele af huset? Eller kunne du tænke dig en renovering af dine gulve? Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi samarbejder med førende leverandører af trægulve, og vi har gulve i alle prislejer, så vi finder helt sikkert også et gulv, der passer til dig.

Kontakt os

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Grønningen 16, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk

CVR​: 41528915