Få lagt nyt gulv af professionelle fagfolk

Vi har mange års erfaring med at lægge gulve

Trægulve er nærmest ensbetydende med den danske og nordiske byggestil. I århundreder har vi i Danmark brugt træ til at skabe smukke gulve og sætte de rette rammer for gangen, stuen, spisestuen og køkkenet. Men gulve er også noget af det, der slides meget på i et hus, og på et tidspunkt må der et nyt gulv til.

Thomas Lynge Byg er din lokale gulvmand med mange års erfaring i lægning af trægulve. Vi kører fra vores base i Munkebo til kunder over hele Fyn, såsom Kerteminde og Nyborg.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du et nyt gulv?

Når du skal have et nyt gulv til gangen, stuen, køkkenet eller værelserne, lægger vi stor vægt på, at du får den rette professionelle rådgivning med hensyn til valg af gulv. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket gulv der lægges hvor, hvis det skal holde sig smukt i mange år.

Udseendet på trægulvet er essentielt, da det skal passe ind i de rum, det lægges i. En anden vigtig faktor for dit valg af gulv er, hvor meget vedligeholdelse du ønsker at have på det.

Når vi kommer ud til dig for at se på dit gulvprojekt, kan du være sikker på, at du får den rådgivning, der skal til, så dit nye gulv passer til rummene, dine behov og dine forventninger – det giver de bedste resultater for dig som kunde og for os som håndværkere.

Kontakt os for en god pris

Skal du have lagt nyt gulv i hele eller dele af huset, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi samarbejder med førende leverandører af trægulve, og vi har gulve i alle prislejer, så vi finder helt sikkert også et gulv, der passer til dig.

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Solbakken 415, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk