Historien bag Thomas Lynge Byg

​Hos Thomas Lynge Byg tilbyder vi at udføre alle former for tømreropgaver for både private og erhverv over hele Fyn, uanset om opgaven er lille eller stor. Hvad end det drejer sig om montering af en enkelt dør i Odense, nye trægulve i Svendborg eller den helt store totalrenovering i Munkebo, så står vi klar til at løse opgaven for dig.

Grundig rådgivning

Hos Thomas Lynge Byg lægger vi vægt på en fyldestgørende rådgivning, så vi finder den løsning, der bedst muligt opfylder dine behov og forventninger. Undervejs sørger vi for en god dialog, så alle parter føler sig velinformerede om, hvad det næste skridt i projektet er. Således ender vi nemlig med et resultat, både du og vi kan være stolte af.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Grønningen 16, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk

CVR​: 41528915