Vi klarer udskiftning af døre og vinduer

Vi har de rette døre og vinduer til din ejendom

Vinduer og døre er helt afgørende for en bygnings udseende. Faktisk kan nye vinduer og døre forandre udtrykket i en bygning helt og aldeles. Oveni kan du spare tusindvis af kroner på varmeregningen hvert år, når du vælger at bytte gamle og utætte vinduer og døre med moderne og mere energirigtige modeller.

Hos Thomas Lynge Byg står vi for udskiftning af indvendige døre og montering af vinduer. Vi kører ud til kunder over hele Fyn, som eksempelvis kan være i Munkebo eller på Kerteminde.

Når du bestiller udskiftning af døre og vinduer hos os, kan du forvente:

  • Kvalitetsvinduer og døre til en god pris
  • Perfekt montering af døre og vinduer udført med grundighed
  • Vinduer, der passer til dit hus
  • Gode priser på udskiftning af døre og vinduer

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nye døre og vinduer er en god investering

Vinduer og døre har stor betydning for, hvor godt din ejendom holder på varmen.

Er dine døre og vinduer mere end 15 år gamle, er der for alvor penge at spare på varmeregningen ved at skifte til mere tidssvarende og velisolerede døre og vinduer.

Beregninger har vist, at helt op til 33 % af det årlige varmetab kan henføres til utætte vinduer og døre i huse af en vis alder. Når du skifter til moderne lavenergivinduer, holder du ikke kun varmen inde i huset - du får også gratis varme tilført til rummene, hver gang solen skinner på dine nye vinduer.

Skal vi hjælpe med udskiftning af døre og vinduer?

Hos Thomas Lynge Byg har vi kvalitetsvinduer- og døre til gode priser, og vi laver også vinduer efter mål. Går du med planer om udskiftning af døre og vinduer, så kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi kan lave et tilbud og en pris på lige netop de vinduer og døre, der passer til dit hus.

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Grønningen 16, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk

CVR​: 41528915