Nybygning, tilbygning & ombygning på Fyn

Overvejer du at bygge nyt, bygge til eller bygge om på Fyn, så står Thomas Lynge Byg klar til at hjælpe dig. Med professionel hånd løser vi alt håndværksarbejde og sørger for det store overblik hele vejen igennem. Du kan derfor trygt overlade ansvaret til os, uanset størrelsen på opgaven.

Alle beregninger bliver verificeret af enten en ingeniør eller bygningskonstruktør.

Byg nyt hus

Med et nybygget hus kan du få bygget dit drømmehus, der passer perfekt til det liv, du ønsker. Hvad end det er et moderne, alternativt eller mere traditionelt look, du er ude efter, så kan vi hos Thomas Lynge Byg gøre dine drømme til virkelighed.

Vejen mod dit drømmehus starter med en god dialog om dine ønsker og behov, og derfor lægger vi vægt på en fyldestgørende og professionel rådgivning helt fra start til slut, så der ikke dukker ubehagelige overraskelser op undervejs.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbygning til hus

Er det på tide, at teenagerne får deres egen afdeling i huset, skal I have nyt køkken eller har I bare drømme om at få mere plads, så kan vi naturligvis hjælpe jer. Vi udfører tilbygninger på alle typer af huse, og baseret på vores store erfaring kan vi komme med gode forslag og idéer til, hvordan tilbygningen kan tage sig ud.

Uanset hvilken tilbygning, du drømmer om, så tag os med på råd. Sammen finder vi frem til den løsning, der passer dig og dine behov og forventninger allerbedst.

Ombygning af hus

En ombygning kan nemt blive mere omfattende, end man lige forestiller sig, og her kan professionel hjælp være løsningen. Lad Thomas Lynge Byg hjælpe dig, når du skal have nyt køkken og bad, en bedre udnyttelse af husets kvadratmeter eller noget helt tredje. Med vores store erfaring sørger vi for en professionel håndtering af enhver ombygningsopgave.

Om det drejer sig om en ombygning af gulv, væg, køkken eller tag, kan du blot læne dig tilbage, når vi står for opgaven. Hos os kan du nemlig stole på, at din bolig er i trygge hænder, og før du når at se dig om kan du nyde din forbedrede bolig.

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Grønningen 16, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk

CVR​: 41528915