Få professionel hjælp til renovering af hus

Lad os klare renovering og ombygning for dig

En ombygning eller en husrenovering kan nemt blive et mere omfattende og uoverskueligt projekt, end du lige forestiller dig. Heldigvis kan vi hjælpe dig med alt fra husrenovering til ombygning og totalrenovering af hus. Skal din bolig eller ejendom have en tur, stor eller lille, så står Thomas Lynge Byg klar med professionel hjælp og rådgivning om renovering af hus.

Vi laver hvert år mange renoveringsopgaver og tilbygninger, og vi hjælper også gerne dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi kører ud til kunder over hele Fyn, som blandt andet omfatter Munkebo og Kerteminde.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi hjælpe med renovering af hus?

Når vi går i gang med renovering af hus, ombygning eller tilbygning, trækker vi på vores store erfaring fra mere end 25 år i tømrerbranchen.

Vi hjælper, hvis du vil have lavet en teenageafdeling, et nyt køkken eller et moderne bad. Vi kan også være behjælpelige, hvis du vil have udnyttet kvadratmeterne i huset bedre eller have flyttet vægge eller vinduespartier.

Vi sørger for, at du kommer sikkert og godt igennem hele processen. Når du vælger at lade os stå for renoveringen af dit hus, kan du forvente:

  • Kvalitetsarbejde og professionel rådgivning
  • En løsning, der passer til din bolig, dine behov og forventninger
  • Gode løsninger med blik for æstetikken i din ejendom
  • Aftalt arbejde til aftalt tid og pris

Vi lægger stor vægt på at være i dialog med dig hele vejen igennem renoveringsprojektet. En god dialog giver nemlig de bedste resultater både for os som håndværkere og for dig som kunde.

Kontakt os for et tilbud på husrenovering

Ligger drømmehuset allerede på tegnebrættet, eller er det stadig kun i idéfasen, så lad os hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på ombygning/renovering af hus.

Vi sætter vores priser realistisk og afleverer kun opgaver, vi kan stå inde for fagligt og kvalitetsmæssigt. Ring til os i dag for at høre mere.

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Grønningen 16, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk

CVR​: 41528915