Skal vi lægge nyt tag hos dig?

Vi har erfaring med alle typer tagarbejde

Hos tømrerfirmaet Thomas Lynge Byg har vi mange års erfaring med at lægge nyt tag på boliger og erhvervsejendomme. Vi har base i Munkebo, men vi kører ud til kunder over hele Fyn, som eksempelvis omfatter områder som Kerteminde og Nyborg. Vi arbejder blandt andet sammen med Tåsinge Tømrer og Snedker.

Vi har kompetencerne og den håndværksmæssige erfaring til at løse alle typer tagarbejde professionelt og omhyggeligt. Som kunde hos os får du derfor:

  • Et smukt tag, der passer til din ejendom
  • Et tag lavet i kvalitetsmaterialer
  • Et nyt tag, der er energioptimeret og velisoleret
  • Et tag, der har en lang levetid

Vi ved, hvor vigtig kommunikation er, og vi lægger stor vægt på at have en god dialog med vores kunder. Vi sørger for, at du er med i alle byggeriets faser. Hos os skal et byggeprojekt være en god oplevelse – og noget du som kunde bliver glad for.

Vi lægger både tegltag, eternittag og decratag.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Et sundt tag sparer dig penge

Det er vigtigt, at din bolig eller erhvervsejendom har et sundt og tæt tag. Taget har betydning for hele husets sundhed. Med et dårligt eller direkte utæt tag risikerer du, at der trænger vand ind i tagkonstruktionen og på loftet, hvor det kan medføre råd. Får vandet lov til at trænge videre ned i huset, kan fugt og vand også medføre alvorlige svampeangreb.

Ved at investere i et nyt tag kan du spare mange penge på den årlige varmeregning og få et sundt og holdbart tag i mange år.

Kontakt os for en god pris på et nyt tag

Skal vi lægge nyt tag hos dig? Så kontakt Thomas Lynge Byg allerede i dag. Vi kommer ud og kigger på det, og herefter afgør vi i samråd med dig, om du kan nøjes med en tagrenovering, eller om der skal et nyt tag til. Vi laver et tilbud på den løsning, der passer bedst til dig. Vi har altid gode priser.

Thomas Lynge Byg har mere end 25 års erfaring. Vi klarer både indendørs og udendørs tømreropgaver for private og erhverv.

Kontaktoplysninger

Thomas Lynge Byg

Solbakken 415, 5330 Munkebo

Telefon: 20 44 38 57

E-mail: thomas@lyngebyg.dk